Du er her

Velg din fellestur - Bli med oss på tur!

Velg din fellestur – Bli med oss på tur!

FjellVandring.net arrangerer ulike fellesturer og aktiviteter. Du er velkommen til å bli med oss ut på tur, enten det er på et familiearrangement, en hverdagstur eller de mer krevende og lengre dagsturene.
Alle våre turer og arrangement er selvsagt gratis å delta på!

 

 

Ukeplan - Oversikt for våre fellesturer
Ukeplan - Oversikt for våre fellesturer

 

 

 

Les om våre kategorier

 

Velg din fellestur – Kategori Fellestur (Helg)

Fellestur (Helg)

Fellestur (Helg) arrangeres minimum en gang per måned, hovedsakelig på søndager og i distriktet Rogaland. Vi har ulike turer med ulik vanskelighetsgrad, - velg en tur som passer deg og dine fysiske begrensninger.

Les mer – Bli med oss ut!

 


 

 

 

Velg din fellestur – Kategori FjellTrimmen (Ukedager)

Fellestur (Ukedager)

Fellestur (Ukedager) arrangeres flere dager i uken, både på dag og kveldstid. Turene vil variere fra enkle til krevende og vil være i ulikt tempo, velg derfor en tur som passer deg og dine fysiske begrensninger. Turene arrangeres hovedsaklig i Rogaland fylke.

Les mer – Bli med på hverdagstur!

 

 

 

 

Fellestur (Barn)

Vår barne- og familietur-gruppe digger å være ute på tur - og vi vil gjerne ha deg med! Vi heier på hverandre, hjelper hverandre og skaper gode minner og oppelvelser ute i naturen. Noen ganger drar vi på telttur, andre ganger på topptur - eller hva med bare en "kosekveld" foran bålet med hver sin spikkekniv?

Les mer - Bli med på våre fellesturer tilpasset barn!

 

 

 

Velg din fellestur – Kategori Familiearrangement.

Familiearrangement

Vi arrangerer ulike familiearrangementer for barnefamilier, hovedsaklig på vår, sommer og høst, men også noe vinterstid. Aktiviteter varierer mellom fiske, kanopadling, grilling, spikking og turbingo for å nevne noe. 

Les mer - Ta med familien på tur!

 
 
 
 
 
 
Viktig
Viktig
 
 • Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å sende din påmelding "Fellestur (Helg)" og "Barneturer & Familiearrangement" bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler. For turer uten påmelding "Fellestur (Ukedager)" gjelder ditt oppmøte som bekreftelse på og ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 • Spørsmål?
  Les vår "Ofte stilte spørsmål" artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, nøl ikke med å ta kontakt.
   
 • Informasjon for hver tur / arrangement
  Det legges ned mye frivillig tid og arbeid i hver tur og arrangement. For at alle skal få en kjekk og opplevelsesrik fellestur, må hver og en sette seg inn i hva turen betyr for hver enkelt. Vår oppfordring er at du leser artikkelen for din tur eller arrangement nøye.
 
 
 
 
 
Turledere
Turledere
 
Turleder – Kjell Arild NummedalTurleder – Heidi BjerreTurleder - Bjørn Tore SolheimTurleder – Hanne HøgmoeTurleder – Anne MadlandTurleder – Grete FørdeTurleder – Halvard Lyngra
 
 
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer