Du er her

Kategori - Dessert & Kosemat

Dessert & Kosemat - Søte fristelser.

 

Dessert & Kosemat - Søte fristelser.
Dessert & Kosemat - Søte fristelser

Skal søtsuget dekkes, så finner du oppskriftene du leter etter her. Alt i fra søte bakverk, til deilige desserter. Det er viktig å kunne kose seg på tur, men husk; Du er selv ansvarlig for hvor mye du spiser...

 

Annonse

 

Velg blant forslagene og bli inspirert.

Fruktspyd - Med marshmellows og sjokolade

Fruktspyd – Med marshmellows og sjokoladeIngenting er som de dagene du virkelig har tid til å kose deg på tur og kan nyte både middag og dessert utendørs. Her presenterer vi et enkelt men skikkelig snadder dessert-forslag. Fruktspydet kan selvfølgelig varieres med alle slags frukter og bær, og toppet med smelta sjokolade både ser det nydelig ut, og smaker nydelig!

Les mer.
 

Lapper - På den enkle måten

Lapper – På den enkle måtenLukten av nystekte lapper er like god som smaken. Lapper passer godt som et enkelt måltid, eller som dessert etter middagen. Noen ganger er det greit å gjøre det enkelt, så her har vi kjøpt ferdigpose fra toro som kun skal blandes med vann.
 

Sulten? Les mer.
 

Dessertpannekaker - Tilberedt på primus

Dessertpannekaker - Tilberedt på primus.Pannekaker kan spises på mange måter. Med bacon, med syltetøy og med smør og sukker har de fleste smakt. Her får du et par variasjoner som smaker godt til dessert. Vi benytter primus og ei enkel stekepanne for steking.

 

Les mer.
 

Bålvafler - Populær kosemat for hele familien

Bålvafler – Populær kosemat for hele familien.Det er vel lite som ser så fristende ut som en vaffel, særlig om den er stekt over et bål ute i naturen?! Skal du steke vafler bør du sette av litt god tid rundt bålet, både til å steke, og til å nyte. Lag vaffelrøra hjemme, å ha den gjerne over på en melkekartong, da kan den enkelt helles i vaffeljernet.
 

Les mer og lag din egen dessert!
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer