Du er her

Fellestur (Helg) - Bli med oss på tur!


Fellestur (Helg) – Bli med oss på fellestur!

 

Vi arrangerer minimum en fellestur per måned, hovedsakelig på søndager og i distriktet Rogaland. Vi har ulike turer med ulik vanskelighetsgrad, - velg en tur som passer deg og dine fysiske begrensninger. Alle våre turer er selvsagt gratis å delta på!

 


 

Fellestur (Helg) - Bli med oss på tur!Vi arrangerer et variert og bredt tilbud av fellesturer, både for den enkle fjellvandrer til den mest kresne toppturentusiasten – Velg en fellestur som passer deg og dine fysiske begrensninger.

Alle våre turer er merket med detaljer som lengde, stigning, tidsforbruk og vanskelighetsgrad for å nevne noe.

Nye fellesturer vil bli publisert i en stigende rekkefølge nedenfor, turer merket "Gjennomført" er gått og ikke tilgjengelig for påmelding. Men du er velkommen til å lese referat og se igjennom bildegalleriet fra turene

 

 

Fellestur (Helg) – Viktig informasjon!
Viktig informasjon

 1. Påmelding – Obligatorisk!
  Det er påmelding for alle våre "Fellestur (Helg)" fellesturer. Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler. Påmelding er ikke bindende, men husk at å utføre avmelding er like viktig som påmelding, det gir plass til andre turdeltakere.
   
 2. Vanskelighetsgrad
  Våre fellesturer er merket med vanskelighetsgrad, - velg en tur som passer deg og dine begrensninger. Les mer om vanskelighetsgrad.
   
 3. Viktig - Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 4. Spørsmål?
  Les vår "Ofte stilte spørsmål" artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt.
   
 5. Informasjon for hver tur / arrangement
  Det legges ned mye frivillig tid og arbeid i hver tur og arrangement. For at alle skal få en kjekk og opplevelsesrik fellestur, må hver og en sette seg inn i hva turen betyr for hver enkelt. Vår oppfordring er at du leser artikkelen for din tur eller arrangement nøye.
   
 6. Hvordan melder jeg meg på/av en fellestur?
  Under aktuell fellestur er det link til påmeldingsskjema, like ovenfor fornavn for de påmeldte. Velg kategori "–Påmelding til fellestur" for påmelding, og "– Avmelding fellestur" for avmelding. Husk at kommentarskjema i bunn av artikkelen ikke kan benyttes for påmelding.
   
 7. Ingen tilgjengelig tur?
  Fortvil ikke, ny tur planlegges fortløpende og blir synlig nedenfor i god tid før arrangementets start.

 

Velg din fellestur - Bli med oss på tur!

 

Fellestur Oktober 2020 - Trollarinda og Ørsdalsvatnet (Gjennomført)

Fellestur Oktober 2020 - Trollarinda og ØrsdalsvatnetEtter en lang covid-19 pause er vi endelig i gang igjen. Og nå "smeller vi til" med en skikkelig høsttur du sent vil glemme! Rundturen over Trollarinden og opp langs langsiden av Ørsdalsvatnet byr på enorm utsikt av noe av det beste i hele Bjerkreim. Meld deg på i dag, pakk sekken i morgen og bli med oss på tur! 

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Mars 2020 - Fra Kløgetvedt til Svela via Solbjørgnipa (AVLYST!)

Fellestur mars 2020 - Fra Kløgetvedt til Svela via SolbjørgnipaI mars går vi en kjekk tur over fjellet fra Kløgetvedt til Svela via Solbjørgnipa. Fra gammelt av var Solbjørgnipa en brannvarde, og utsikten herfra er vid og et skue for øyet! Det klassiske heiaterrenget er for det meste åpent, og landskapet er kupert. Meld deg på i dag, pakk sekken i morgen og bli med oss på tur! 


Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Februar 2020 - Rundtur til Brunes via Skåredalen

Fellestur Februar 2020 – Rundtur til Brunes via SkåredalenI februar går fellesturen til Brunes, som ligger idyllisk til langs Ørsdalsvatnet i Bjerkreim kommune. Rundturen fra Spødavoll byr på flotte naturopplevelser med vid utsikt over Ørsdalsvatnet og fjellene rundt. Skogsterreng preger store deler av turen, med store flotte eiketrær og nydelige furutrær. Kom og bli med på denne flotte rundturen!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Januar 2020 - Fire topper på Jæren

Fellestur Januar 2020 – Fire topper på JærenVi pangstarter fellesturåret 2020 med å gå til hele fire topper på Jæren! Med start fra Edlandsvatnet i Gjesdal går vi til Nonsfjedlet og Bursfjellet, før vi går videre forbi Bjødnalia, til Skogen og Lauvlia, før vi avslutter med toppene Skårlandskula og Edlandskula. Denne turen kan du ikke gå glipp av!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Desember 2019 - Topptur til Ramnafjellet og grillkos

Fellestur Desember 2019 - Topptur til Ramnafjellet og grillkosFellesturen i desember går til Bjerkreim, og utsiktsrike Ramnafjellet. Vi avslutter med grillkos og pakkelek i eldhuset - på gården i Åsen. Vi går først fra Bjerkreim barneskole til Ramnafjellet i skogkledd og flott natur, deretter ned fra fjellet og videre i dalføret opp til gården i Åsen. Det er her vi avslutter årets fellestur og koser oss sammen!


Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur November 2019 - Topp og rundtur til Gloppenuten

Fellestur November 2019 – Topp og rundtur til GloppenutenFellesturen for november går til utsiktsrike Gloppenuten - med start fra Brekko i Gjesdal kommune. Vi går først ned til Madlandsvatnet, deretter opp via skogkledde grunnersdalen før dominerende stangabudalen fører oss opp til Storavatnet. Dette er en populær topptur!


Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Oktober 2019 - Fra Sandstøl til Sætra via toppen Hest

Fellestur Oktober 2019 – Fra Sandstøl til Sætra via toppen Hest

Fellesturen for oktober måned går til Lund kommune der vi skal gå fra Sandstøl til Sætra via toppen Hest. Det er Terje Gautestad som anbefalte oss denne turen, og han blir også med som guide denne dagen. Kom og bli med på en flott søndagstur i nydelig høstfarget terreng!


Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur August 2019 - Ramnstoknuten og Lauvnesknuten

Fellestur August 2019 – Ramnstoknuten og LauvnesknutenRamnstoknuten er et blikkfang fra veien når en kjører forbi Høgsfjorden mot Dirdal. Den markante varden ruver 562 meter over Høgsfjorden og Frafjorden. I tillegg til Ramnstoknuten skal vi på fellestur i august også gå til Lauvnesknuten som gir en vid utsikt utover Frafjord. Kom og bli med på fellestur, vi lover en RÅ utsikt (selvfølgelig om været er med oss)!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Juli 2019 - Topptur til Lindtjørnsknuten

Fellestur Juli 2019 – Topptur til LindtjørnsknutenFellesturen for juli måned går til Lindtjørnsknuten som er den høyeste toppen i Lund kommune, helt på grensa til Sirdal kommune. Toppen er en av årets nye turer i «På topp i Dalane», og ligger 731 moh. Svein Audun Hetland viser oss vei på denne turen med nydelig terreng og vid utsikt, kom og bli med oss på tur du også!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

5 års jubileumstur til Dyrskog - Lørdag 7. september 2019 (Fullt)

5 års jubileumstur - Lørdag 7. september 2019I september blir det 5 års jubileumstur. Vi blir hentet i buss/taxi på Odlandstø, deretter fraktet opp til Berland. Fra Berland går vi til fots ned til den idylliske gården Dyrskog, og på det langstrakte vannet kommer M/K Ørsdolen å henter oss. Etterpå blir det en "sommerfest" med god mat og drikke i festlokalet på Lauperak. Når kvelden er slutt, blir vi fraktet med båt tilbake til Odlandstø.

Les mer og meld deg på i dag.

Sider

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer