Du er her

Fjell-Vandring som ambassadører for OfflinePal

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Fjell-Vandring som abassadører for Offlinepal

Fjell-Vandring AS har inngått et samarbeid med OfflinePal, og vi er stolte av å kalle oss ambassadører. Hva er OfflinePal, og hva er vår rolle som ambassadører?

 

 

 

OfflinePal skal være en banebrytende plattform som forbinder alle med alle verdens aktiviteter.

 

 

Fakta
Hvem er OfflinePal?

OfflinePal er en tjeneste som har som mål å samle alt av aktiviteter på et og samme sted. Enten du sitter hjemme i stua, om du er på reis i Norge, eller om du er på tur i utlandet - så skal du på sikt kunne bruke OfflinePal for å finne din aktivitet. En enkel tur i nærområdet, guida turer, konsert, restaurant, bibliotek, kino, kjøpesenter, hotell... ja, lista kunne fortsatt i det uendelige! Og selvfølgelig kan en sortere både ut i fra hvor aktiviteten skal foregå, og hvilken type aktivitet du er interresert i. Tjenesten kan brukes både på web og på mobil app, og er selvfølgelig gratis.

Pr. dags dato er OfflinePal kun tilgjengelig i Norge, men på sikt skal tjenesten lanseres i en rekke andre land, deriblant USA og Storbritania. Derfor har de også valgt et navn som kan brukes globalt. OfflinePal skal være din kompis for offline aktiviteter.

 

 

 

Turbeskrivelse
Hvilken rolle har Fjell-Vandring AS som ambassadører?

Fjell-Vandring som ambassadører for OfflinePalSom ambassadører for OfflinePal vil Fjell-Vandring AS skrive enkle turbeskrivelser og friluftsrelaterte artikler, på OfflinePal's nettsider. Her har vi også muligheter til å synliggjøre blant annet fellesturer, kurs og andre aktiviteter. Vi vil bruke våre kanaler for å dele artikkler som vi har skrevet for OfflinePal, samtidig som vi får vår egen ambassadør side på deres nettside, der det står kort om hvem vi er, samtidig som det er linket til våre kanaler. Vi ser på dette som en mulighet til å kunne hjelpe hverandre, og mener at dette er vinn-vinn for begge parter.

Vi gleder oss til å samarbeide med OfflinePal, og håper de har en lys fremtid i møte!

 

 

Her kan du se vår profil, samt finne din aktivitet på OfflinePals's nettsider; 
https://www.offlinepal.com/no/artikler/ambassador-fjell-vandring

 

 

 

Artikkelen er skrevet av;
Forfatter: Heidi Bjerre

 

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer